Limona Fashion

INTERNET KUPNJA

Plaćanje je gotovinom prilikom preuzimanja paketa. Cijena dostave iznosi 3,98 €.

Limona Fashion d.o.o. internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Limona Fashion d.o.o. internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Možete zamijeniti proizvod ako Vam ne odgovara veličina, boja ili neki drugi opravdani razlog. Potrebno je u web shopu označiti proizvod koji želite u zamjenu (npr. isti model jakne ali različita veličina) i dodati ga u košaricu. Kada popunite svoje podatke u Napomenu navedite koji proizvod vraćate i naglasite da se radi o zamjeni. Potrebno je proizvod koji vraćate spakirati u kutiju i predati ga dostavljaču koji Vam nosi Vaš novi proizvod.

Ukoliko imate više narudžbi, potrebno je javiti se putem maila, društvene mreže ili naglasiti u samoj narudžbi (napomena za kupca) da imate više (broj narudžbi) narudžbi te da želite da Vam se spoje.  Na ovaj način plaćate jednu dostavu.

Limona Fashion

DOSTAVA

Cijena dostave iznosi 3,98 € neovisno o broju artikla.

  • Dostava se vrši HP dostavnom službom. Na području kopnene Hrvatske u svakom gradu i naselju paketi se dostavljaju u roku 24-48h tijekom radnog vremena od 8-17 h od ponedjeljka do petka,a na otocima u roku 24-72 h.
  • Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku: https://posiljka.posta.hr/
  • Roba naručena radnim danom do 14 h biti će poslana isti dan.
  • Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

Dostava je u roku 24-48h u unutrašnjosti Hrvatske,a na otocima u roku 24-72 h.

Vaše pošiljke možete pratiti na sljedećem linku. Roba naručena radnim danom prije 14 sati biti će poslana isti dan. Robu ne šaljemo subotom, nedjeljom i blagdanima.

  • Ako pošiljka ne može biti isporučena na specificiranu adresu, tada će dostavljač ostaviti obavijest o prispijeću.
Limona Fashion

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo zamijeniti ili vratiti artikl u roku 14 dana ukoliko primi pogrešnu količinu artikala,pogrešnu boju ili pogrešne artikle. Ukoliko vršite zamjenu artikla, potrebno je napraviti novu narudžbu sa odgovarajućim artiklom te u napomenu za kupca naglasite “zamjena”.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac ima pravo u roku od 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu ili povrat proizvoda ukoliko:

  • uoči nedostatke na proizvodima
  • dostavljeni proizvodi su neispravni
  • dostavljeni su proizvodi koji nisu naručeni.

Limona Fashion d.o.o. će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku 14 dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenski proizvod nije više raspoloživ, moguć je povrat sredstava ili zamijena za drugi proizvod.

HP će od Vas prikupiti paket za povrat, te će pripremiti odgovarajuću naljepnicu.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

Limona Fashion d.o.o.
Sunekov odvojak 10
10 040 Zagreb, Hrvatska
OIB: 72948873645
EU VAT: HR72948873645
Telefon: +38515628754
E-mail: webshop@limona.hr

U slučaju opravdane reklamacije, Limona Fashion d.o.o. snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) uz predočenje računa.

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. Limona Fashion d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.