Limona Fashion

SIGURNOST PODATAKA

Limona Fashion d.o.o. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.
Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).
Limona Fashion d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Limona Fashion d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Limona Fashion d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Limona Fashion d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Limona Fashion d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Limona Fashion

IZJAVA O KORIŠTENJU VAŠIH PODATAKA

Limona Fashion d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih osobnih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi istih. Kupci imaju mogućnost pretplate na besplatnu mailing listu (Newsletter) temeljem koje mogu primati naše informacije i marketinške kampanje, a sa te iste liste imaju mogućnost odjave u svakom trenutku i bez obrazloženja.

Limona Fashion

COOKIES (KOLAČIĆI)

Limona Fashion d.o.o. zadržava pravo pohranjivanja Vaših cookija. Cookiji predstavljaju skup podataka koji služe kao Vaš anonimni i individualni identifikator, na način da ga web stranice koju posjećujete, šalju Vašem pregledniku. Kada pristupite stranici maxi-nova.hr, na Vaš uređaj primate i pohranjujete informacije o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama).
Cookie ne sadrži Vaše osobne podatke, već omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno koristili prilikom Vaših pristupa našim stranicama. Našim cookijima koji će se nalaziti na Vašem uređaju ne može pristupiti druga web stranica.